Sidan ändrad 2017-02-14

Alla Hjärtans dag 2017
Strax före jul skrev jag nedanstående rader för vår hemsida inför vårt jubileumsår som vi då såg som en enda stor fest för att fira 25 år med Klassiskt Klarspråk.
Texten hann inte läggas ut då i december - för livet själv knackade på och sökte vår uppmärksamhet, men den är fortfarande giltig så därför delar vi den här med er, och vad passar bättre än att dela den just idag!

Vi närmar oss slutet av
2016 
ett av de mest händelserika år vi varit med om under våra 24 år med Klassiskt Klarspråk. Årets träningar har allt mer kommit att handla om hur att finna vårt sanna jag och leva i samklang med våra hjärtan. Hur att ge uttryck för det i våra liv, något som kommer att få en djupare innebörd nu när vi påbörjar del 1 av Vara Viljan II som leder vidare från den Goda Viljan till Viljan till det Goda. 

Förutom alla de tillfällen vi fått att dela den grund som vi vilar på när vi lär ut Klassiskt Klarspråk så ser vi nu hur språket och pedagogiken utvecklas och växer genom att allt fler är eller på väg att bli handledare, och hur de när de återkopplar sina erfarenheter och syn på språket och skälet till varför de också vill sprida kännedom om Klassiskt Klarspråk, berikar och fördjupar förståelsen för alla. Det har bl.a. inneburit att fler utbildningar tagits fram som kommer att presenteras på Adito AB's hemsida, som tyvärr fortfarande väntar på en uppdatering - frågan är bara varifrån tiden skall komma som behövs.

Tills den kommer inbjuder vi dig att än en gång läsa artikel i fackförbundet DIK's magasin PING. Läs den här!
eller besöka Länkar  där du finner en del intressanta projekt.  Väl mött önskar           Maylie och Sebastian